Denna webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du bruket av cookies på din enhet såsom det beskrivs i våra Regler för cookies.
Boka nu

Recensioner

7,0 Recensionsbetyg
Betygsfördelning
Städning
6,9
Bekvämlighet
6,7
Boendets läge
7,9
Faciliteter
6,4
Personal
7,6
Prisvärt
6,6
Recensioner
    Jarno
    fi
    6,7
    19 september 2017
    Inga ugn tray
    Stor rum
    Susanne
    se
    5,0
    15 september 2017
    Här blir det inga fler övernattningar för vår del!
    Magnus
    se
    9,2
    9 augusti 2017
    Charmigt med utmärkt service
    Vi tyckte inte att något var dåligt. Man måste förstå att boendet inte går att jämföra med ett femstjärnigt hotell vad gäller komfort, men för oss är ett besök i Lofoten så mycket mer än bara ett modernt boende.
    Man bor i en fiskestuga (rorbu) med allt vad det innebär. Inredningen är spartansk men funktionell och skapar en mysig känsla eftersom så mycket behållits i originalskick. Sängarna är sköna och badrummet nytt och fräscht. Servicen på plats är personlig och mottagande. Frukost finns som tillval. Varm rekommendation från oss!
    Familj från Finland
    fi
    4,2
    5 augusti 2017
    Inte värt pengarna!
    En konstig fisklukt fanns i stugan, köksgolvet sviktande under fötterna! Duschkabinen var så liten att man nätt och jämnt rymdes in dit. Och något avfallstunna kunde vi inte hitta! Inte värt pengarna 🙁
    Fint läge nära vattnet.
    Linnea
    se
    7,5
    3 augusti 2017
    Mysig, rymlig stuga med mer rum och sovplatser än förväntat! Snabbt tillgänglig!
    se
    7,9
    10 juli 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Lars
    se
    5,8
    22 augusti 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Anita
    se
    3,8
    18 augusti 2016
    Oacceptabelt boende!
    Efter att vi fått byta ett helt oacceptabelt rum, där bräddörren hade hänglås,fick vi ett som var något bättre.Där var i alla fall ett nytt badrum.Mycket var trasigt och sänglampor saknades bl.a.
    Läget var ju fint, precis vid vattnet.
    Cecilia
    se
    6,7
    6 augusti 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Fredrik
    se
    6,7
    6 augusti 2016
    Enkelt och charmigt boende med fantastiska omgivningar!
    Spolmekanism i toalett trasig. Köket kunde varit bättre utrustat med koppar, glas, bestick etc. Hål i ytterdörren, saknade knoppar på köksskåpar.
    Bra lugnt läge med fina omgivningar! Stugan (nr 4) enkel och fin. Fräscha sängkläder och handdukar! Nära till mysiga restauranger (Kraemmervika Havn, Himmel og Havn). Nära till vandringsled upp på intilliggande bergstoppar.
    carina
    fi
    8,8
    4 augusti 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Maria
    se
    4,6
    2 augusti 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Ulf
    se
    5,4
    30 juli 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Gunnel
    se
    7,5
    19 juli 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Ellinor
    se
    7,1
    17 juli 2016
    Mysig sjöbod i lugn och genuin fiskeby
    Bristfällig köksutrustning. Men rent och fint i köket.
    Fräsch sjöbod med egen Sauna! Stort kök och allrum för många fler än vi var i familjen!
    Niklas
    se
    7,1
    12 juli 2016
    Stuga ok service obefintlig
    Resturang uppbokad för lokalt företag Soppa eller något annat😡
    Bubbelpool med egen brygga
    Maria
    se
    2,9
    10 juli 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
Stäng